You are here
Home > Novosti > Cybersecurity Ninja

Cybersecurity Ninja

Učenici, učitelji i roditelji iz Zagreba i okolice! Pridružite nam se na radionici “Cybersecurity Ninja” i upoznajte se s prijetnjama na internetu te mjerama zaštite.

Cybersecurity Ninja je projekt koji se provodi kroz IVLP Impact Awards inicijativu, programu namijenjenom IVLP alumnijima financiran od strane Vlade Sjedinjenih Američkih Država (U.S. Department of State Bureau of Educational and Cultural Affairs). Više o projektu možete pročitati ovdje.

S učenicima razgovaramo o osnovnim zlonamjernim sadržajima na internetu, o opasnostima društvenih mreža, kibernetičkoj higijeni, digitalnom tragu, načinima zaštite a i kroz igrifikaciju učimo o važnosti sigurne lozinke.

Predavanje za odrasle usmjereno je, osim gore navedenih tema, na komunikaciju s djecom u vezi korištenja interneta i društvenih mreža.


ZAGREB- Radionica za učenike – petak 3.11.2023. / 14:00 – 16:00 sati

ZAGREB – Predavanje za učitelje i roditeljesubota 4.11.2023. / 10:00-12:00 sati

Radionice će se održati u Regionalnom obrazovnom centru (ROC) na adresi Ulica grada Vukovara 269 (Prirodoslovna škola Vladimira Preloga).

Broj mjesta je ograničen! Osigurajte svoje mjesto prijavom na poveznici:

Ne propustite se prijaviti jer se radi o posljednjim radionicama u sklopu Cybersecurity Ninja projekta!

Pogledajte kako je bilo na prošlim radionicama:

RIJEKA – 15. i 16. rujna

SPLIT – 29. i 30. rujna

OSIJEK – 12. i 13. listopada

VARAŽDIN – 19. i 20. listopada

Top
More in Novosti
Kompromitirani su podaci 2.6 milijuna korisnika Duolingo aplikacije

Duolingo, aplikacija s više od 74 milijuna aktivnih mjesečnih korisnika, jedna je od najpopularnijih aplikacija za učenje stranih jezika. Bleepingcomputer...

Close