You are here
Home > Event > Predavanje o natjecanju iz područja informacijske i kibernetičke sigurnosti – CTF – Capture the Flag
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Predavanje o natjecanju iz područja informacijske i kibernetičke sigurnosti – CTF – Capture the Flag

14. lipnja @ 11:00 - 12:00

Zavod za sigurnost informacijskih sustava u suradnji s Fakultetom elektrotehnike i računarstva i Fakultetom organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu pokreće natjecanje iz područja informacijske i kibernetičke sigurnosti, tzv. Capture the Flag (CTF).

Cilj je ovog natjecanja privući što veći broj natjecatelja iz studentskih, školskih i profesionalnih sredina koji će se, rješavanjem zadataka različite složenosti, upoznavati s različitim prijetnjama i rizicima koji dolaze iz kibernetičkog prostora te istodobno podizati vlastite kompetencije u ovim područjima.

Više detalja o samom natjecanju bit će prezentirano na predavanju Miroslava Štampara – djelatnika Zavoda za sigurnost informacijskih sustava u četvrtak, 14. lipnja 2018. u 11.00 sati, u dvorani D-152 Fakulteta elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu, Unska 3, Zagreb.

Predavanje će se održati na hrvatskom jeziku, a predviđeno trajanje s raspravom je 60 minuta. Predavanje je otvoreno za sve zainteresirane, a posebno studente i sve zainteresirane za uključivanje u ovo natjecanje.

Details

Date:
14. lipnja
Time:
11:00 - 12:00
Website:
https://www.zsis.hr/default.aspx?id=399

Venue

Fakultet elektrotehnike i računarstva
Unska 3
Zagreb,
Website:
https://www.fer.unizg.hr/novosti?@=2o14h

Organizers

Fakultet organizacije i informatike
Zavod za sigurnost informacijskih sustava
Fakultet elektrotehnike i računarstva
Top