You are here
Home > Novosti > Upoznajmo Tim null – HACKNIT3 pobjednike

Upoznajmo Tim null – HACKNIT3 pobjednike

Tim null odnio je pobjedu na ovogodišnjem HACKNIT3-u. Uz mentorstvo profesora Gorana Bonete, učenici Gimnazije Andrije Mohorovičića Rijeka osvojili su sve zastavice CTF natjecanja i prije završnog zvižduka te ostvarili maksimalan broj bodova. 

Višak vremena iskoristili su za raspisivanje walkthrough uputa kroz zadatke natjecanja kako bi se svi zainteresirani mogli bolje pripremiti za sljedeće natjecanje.

Upoznajte članove Tima null:

Frane Livić

Frane je maturant kojeg zanimaju fizika i matematika, a i pjeva i svira u zboru. Nakon srednje škole htio bi upisati studij fizike te jednog dana doktorirati. Uz druženje s prijateljima i gledanje serija nađe vremena i za rješavanje problema i zagonetki. To ga je i potaknulo da dvije godine za redom sudjeluje u natjecanju HACKNITE u kojem je puno naučio o kibernetičkoj sigurnosti.

Karlo Smirčić

Karlo je maturant iz Kastva koji se programiranjem počeo baviti krajem 4. razreda osnovne škole, a najbolje poznaje Python i Dart. Osim programiranjem, u slobodno vrijeme bavi se i mehanikom, automatikom i elektrotehnikom. Za kibernetičku sigurnost se zainteresirao prije godinu dana kad mu je kolega Teo otkrio CTF zadatke, a svoje znanje je odlučio testirati na HACKNITE-u.

Toni Kukec

Toni dolazi iz Kastva, a o programiranju je puno naučio kroz sva 4 razreda srednje škole. Nakon što je utvrdio gradivo iz Pythona odlučio se upustiti u naprednije teme kao što su rad operativnih sustava i kibernetička sigurnost, tada je otkrio programske jezike Kotlina i Rust, a zahvaljujući njima sad bolje razumije rad operativnih sustava i procesora. Planira upisati FER i zaposliti se u informatičkom sektoru.

Karlo Kajba Šimanić

Karlo je maturant s posebnim interesom za programsko inženjerstvo, a programiranjem se bavi još od osnovne škole. Koristi Python i Dart, a za razvoj mobilnih aplikacija koristi Flutter Framework. HACKNITE je otkrio u trećem razredu srednje i tada se zainteresirao za kibernetičku sigurnost. Planira upisati FER i nastaviti usavršavati svoje znanje u programiranju.

Teo Vozila

Teo se upoznao s programiranjem u srednjoj školi te je kroz 4 razreda gimnazije upoznao programski jezik Python i web development, a u budućnosti bi volio više naučiti o razvoju mobilnih aplikacija. Prošle godine se počeo zanimati za kibernetičku sigurnost. Počeo je s rješavanjem nekoliko CTF zadataka, a onda se s kolegama iz razreda prijavio na HACKNITE. Prve godine su osvojili 9. mjesto, a za ovu godinu su se bolje pripremili i odnijeli pobjedu. Nastavit će razvijati svoje znanje i vještine u svim poljima koja ga zanimaju.

Čestitamo pobjednicima i nadamo se da će ih ovaj uspjeh ohrabriti za daljnje usavršavanje u području kibernetičke sigurnosti.

#SurfajSigurnije

Top
More in Novosti
Sigurna taktika za FIFA Svjetsko prvenstvo 2022.

Svjetsko nogometno prvenstvo je pred vratima i željno iščekujemo nalete adrenalina kad Vatreni krenu zabijati golove. U svoj toj želji...

Close