You are here
Home > Novosti > Otvorene su prijave za H4cknite

Otvorene su prijave za H4cknite

Pokažite svoje znanje i vještine u području kibernetičke sigurnosti u četvrtom izdanju CTF natjecanja – H4cknite namijenjenom srednjoškolskim timovima!

Natjecanje će se provoditi od 13. listopada (20:00 sati) – petak do 15. listopada (20:00 sati) – nedjelja 2023. godine, a pristupiti mu mogu samo prijavljeni timovi (ukupno šest osoba – prijavitelj i pet članova tima) s dobivenim korisničkim podacima za pristup natjecanju.

Pravo sudjelovanja imaju svi učenici srednjih škola u Republici Hrvatskoj uz mentorstvo svojih profesora kao Prijavitelja timova.

Natjecanje u obliku CTF-a (Capture the Flag) namijenjeno je srednjoškolskim timovima. Natjecanjem se proširuje svijest o važnosti primjene sigurnosnih mjera te izbjegavanju i ispravljanju mogućih sigurnosnih propusta u programskom kôdu, postavkama ili nekoj drugoj komponenti računalnog sustava.

H4cknite natjecanje je također i kvalifikacijski proces izbora članova tima za European Cyber Security Challenge – ECSC natjecanje.

Za sudjelovanje u nagradnom natjecanju potrebno je, tijekom prijavnog razdoblja za nagradno natjecanje (od 19. rujna do zaključno 10. listopada 2023.), pristupiti prijavnom obrascu Organizatora u kojem prijavitelj navodi nazive članova svojih timova (prijavitelj i pet članova tima – ukupno šest osoba) uz originalan i kreativan naziv svog tima. Za sudjelovanje u nagradnom natjecanju potrebno je:

  • ispuniti prijavni obrazac za svoj tim
  • upoznati se s Pravilima natjecanja
  • popuniti sva polja obrasca za prijavu istinitim osobnim i kontakt podacima
  • prihvatiti Pravila postavljanjem kvačice na polje “Potvrđujem da sam upoznat/a i suglasan/na s pravilima ovog natjecanja”
  • prihvatiti GDPR suglasnost opisanu na stranicama cert.hr i carnet.hr

Sva dodatna pitanja možete postaviti slanjem upita na adresu elektroničke pošte ecsm@cert[.]hr!

Prijave su otvorene od 19. rujna do 10. listopada 2023. godine.

Pravilnik natjecanja je dostupan na poveznici: H4CKNITE PRAVILNIK

Top
More in Novosti
INVESTICIJSKE PRIJEVARE

INVESTICIJSKA PRIJEVARA SE KORISTI ZA KRAĐU NOVCA I OSOBNIH PODATAKA. U JEDNOM TRENUTKU MOŽETE OSTATI BEZ ŽIVOTNE UŠTEĐEVINE, A POVRAT...

Close