You are here
Home > Novosti > HGK predstavlja Vodič ICC-a za informacijsku sigurnost u poslovanju

HGK predstavlja Vodič ICC-a za informacijsku sigurnost u poslovanju

Izvor: hgk.hr
Datum objave novosti2018-02-21

Hrvatska gospodarska komora i Međunarodna trgovačka komora Hrvatska (ICC Hrvatska) u suradnji s nacionalnim partnerima predstavit će Vodič ICC-a za informacijsku sigurnost u poslovanju. Događanje će se održati 5. ožujka 2018. godine u prostorijama Hrvatske gospodarske komore (Rooseveltov trg 2).

Na panel raspravi koja se održava u sklopu događanja sudjelovat će, između ostalih, i pomoćnik ravnatelja za Nacionalni CERT Tomislav Štivojević. Tema panel rasprave bit će „Izazovi informacijske sigurnosti iz prakse poslovanja hrvatskih poduzeća“, a cijeli preliminarni program možete pronaći ovdje.

Vodič koji će biti predstavljen na pristupačan način pojašnjava osnove informacijske sigurnosti u poslovanju, upozorava na sigurnosne ugroze i rizike poslovanja na Internetu te nudi praktična rješenja za učinkovitije upravljanje rizikom. Navodi načela i postupke koji će pomoći u postizanju bolje informacijske sigurnosti, a upitnik za samoprocjenu pružit će uvid u stanje informacijske sigurnosti vašeg poduzeća.

Vodič je namijenjen poduzećima svih veličina i iz svih sektora gospodarstva, vlasnicima poduzeća, menadžmentu i zaposlenicima te nije ograničen samo na IT službe. Istaknuti stručnjaci iz javnog i privatnog sektora predstavit će Vodič kao neprocjenjiv alat i pomoć tvrtkama te govoriti o izazovima s kojima se hrvatsko gospodarstvo suočava u području informacijske sigurnosti i usklađenosti s propisima.

Više informacija o događanju, kao i obrazac za prijavu možete pronaći ovdje.

Top
More in Novosti
Nacionalni CERT sudjelovao na okruglom stolu na temu kibernetičke sigurnosti

Sigurnost informacijsko-komunikacijskih sustava u današnje vrijeme osjetljiva je tema, a time potaknut Poslovni dnevnik organizirao je okrugli stol na temu...

Close