You are here
Home > Novosti > Dan sigurnijeg interneta 2019.

Dan sigurnijeg interneta 2019.

Dan sigurnijeg interneta 2019. održava se pod glasilom “Zajedno za bolji internet”. Ove godine obilježavamo 16. Dan sigurnijeg interneta te ćemo kroz webinar “Važnost edukacije o kibernetičkoj sigurnosti” pokazati koliko je važna pravovremena i ispravna edukacija o važnosti kibernetičke sigurnosti.

 

Dan sigurnijeg interneta pokrenut je kao inicijativa projekta EU SafeBorders 2004. godine, a Europska mreža za podizanje svijesti – Insafe ga i službeno prihvaća 2005. godine.

 

Obilježava se u više od 130 zemalja svijeta te predstavlja zajedničke napore svih strana u radu na približavanju kibernetičke sigurnosti najmlađim i najranjivijim skupinama.

 

Nacionalni će CERT u okviru Dana sigurnijeg interneta od 12:00 do 13:00 sati održati webinar pod naslovom “Važnost edukacije o kibernetičkoj sigurnosti” u kojem će biti govora o povijesti Dana sigurnijeg interneta, prijetnjama, kibernetičkoj higijeni, incidentima te zaštiti.

 

Pozivamo Vas da nam se pridružite putem poveznica u nastavku te svojim prisustvom pokažete kako je kibernetička sigurnost jedna od ključnih izazova 21. stoljeća.

 

Poveznica na webinar:
https://connect.carnet.hr/webinar

 

Aplikacija za nesmetano praćenje webinara dostupna je na poveznici:
http://www.carnet.hr/acp/upute

 

#SurfajSigurnije #BeInCtrl #SID2019

Top
More in Novosti
2,2 milijarde korisničkih podataka javno dostupno!

Nekada davno, kada su hakeri napadali i krali informacije iz tvrtki kao što su Dropbox i LinkedIn te u tim...

Close