You are here
Home > Novosti > CERT Epsilon postaje CERT CVE

CERT Epsilon postaje CERT CVE

CERT Epsilon, servis koji omogućuje pretplatu na slanje i pregled informacija o poznatim ranjivostima proizvođača i proizvoda, mijenja ime i postaje CERT CVE.

Vjerujemo da novo ime bolje predstavlja značajke i funkcionalnost servisa te smo uzbuđeni što ćemo vam nastaviti pružati najbolje moguće korisničko iskustvo.

Funkcionalnosti sustava i dalje ostaju iste, a to podrazumijeva: pretraživanje poznatih ranjivosti prema specifičnim kriterijima kao što su proizvođač, CWE oznaka te ID oznaka.

Informacije o ranjivostima moguće je podijeliti prema CVSS (eng. Common Vulnerabilities Scoring System) ocjeni što korisniku dopušta da sadržaj svojeg izvještaja kroji sukladno svojim prioritetima.

Imajte na umu da ova promjena ni na koji način neće utjecati na funkcionalnost servisa. Vaš račun i osobni podaci ostat će isti, a sve značajke koje ste upoznali i voljeli i dalje će biti dostupne.

Usluzi možete pristupiti putem poveznice: https://cve.cert.hr/.

Top
More in Novosti
HUB: Upozoravamo na nove phishing kampanje koje su aktivne posljednjih nekoliko dana

Zagreb, 27. siječnja 2023. – Posljednjih nekoliko dana aktivne su phishing kampanje koje ciljaju klijente hrvatskih banaka radi ostvarivanja financijske...

Close