You are here
Home > Novosti > ECCC Info Day, mogućnosti financiranja u okviru programa Digitalna Europa

ECCC Info Day, mogućnosti financiranja u okviru programa Digitalna Europa

22. veljače 2024. godine u Bukureštu, Europski centar za konpetencije za kibernetičku sigurnost organizira događanje na kojem će se raspravljati o mogućnostima financiranja u okviru programa Digitalna Europu

Ovaj događaj služi kao platforma za širenje ključnih informacija o najnovijim pozivima za dostavu prijedloga te pruža mogućnost umrežavanja za europsku zajednicu kibernetičke sigurnosti. 

ECCC Info Day  

Četvrtak, 22. veljače 2024. 

09:00 – 16:30 (EET) 

Hotel Sheraton 

Bukurešt, Rumunjska 

Zainteresirani sudionici također će imati mogućnost predstaviti svoje projektne ideje za mogućnosti financiranja. 

Europska komisija objavila je 18. prosinca niz poziva za dostavu prijedloga za program Digitalna Europa. Namjenski proračun od 84 milijuna eura stavljen je na raspolaganje za razvojne aktivnosti koje podupiru nove načine primjene umjetne inteligencije i drugih tehnologija za Sigurnosne operativne centre, provedbu europskih zakona koji uređuju područje kibernetičke sigurnosti i europski prijelaz na postkvantnu kriptografiju. 

Projektima financiranim ovim pozivom upravljat će Europski centar kompetencija za kibernetičku sigurnost (ECCC). Pozivi su otvoreni za tvrtke, mala i srednja poduzeća, subjekte javne uprave i druge subjekte iz država članica EU-a, zemalja EFTA-e/EEA i zemalja pridruženih Programu Digitalna Europa. 

Cijeli program konferencije, kao i registracijski obrazac možete pronaći na stranici: ECCC Info Day, 22 February in Bucharest, Romania – European Union (europa.eu)  

Top
More in Novosti
FORTINET KRITIČNE RANJIVOSTI

Otkrivene su kritične ranjivosti u Fortinet FortiOS SSL VPN-u:  CVE-2024-21762 (CVSS 9.8) – omogućuje udaljenom, neautentificiranom napadaču izvršavanje proizvoljnog programskog...

Close