You are here
Home > Novosti > Poziv na predavanje: “Capture the Flag – natjecanje iz područja informacijske i kibernetičke sigurnosti”

Poziv na predavanje: “Capture the Flag – natjecanje iz područja informacijske i kibernetičke sigurnosti”

U suradnji s Fakultetom elektrotehnike i računarstva i Fakultetom organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu, Zavod za sigurnost informacijskih sustava pokreće natjecanje iz područja informacijske i kibernetičke sigurnosti, tzv. Capture the Flag (CTF).

 

Cilj je ovog natjecanja privući što veći broj natjecatelja iz studentskih, školskih i profesionalnih sredina koji će se, rješavanjem zadataka različite složenosti, upoznavati s različitim prijetnjama i rizicima koje dolaze iz kibernetičkog prostora te istodobno podizati vlastite kompetencije u ovim područjima.

 

Više detalja o samom natjecanju čut ćete na predavanju koje će održati djelatnik Zavoda za sigurnost informacijskih sustava Miroslav Štampar u četvrtak, 14. lipnja 2018. u 11.00 sati, u dvorani D-152 Fakulteta elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu, Unska 3, Zagreb.

 

Predavanje će se održati na hrvatskom jeziku, a predviđeno trajanje s raspravom je 60 minuta. Predavanje je otvoreno za sve zainteresirane, a posebno pozivamo studente i sve zainteresirane za uključivanje u ovo natjecanje.

Top
More in Novosti
PREGLED TJEDNIH NOVOSTI O ZLONAMJERNOM RANSOMWARE SADRŽAJU #8

26. svibnja 2018. godine   Nova inačica zlonamjernog ransomware sadržaja Jigsaw Sigurnosni stručnjak Michael Gillespise otkrio je novu inačicu zlonamjernog...

Close