You are here
Home > Novosti > CERT ETA POSTAJE CERT SPAMBLOK

CERT ETA POSTAJE CERT SPAMBLOK

CERT ETA, DNSBL sustav za blokiranje neželjene pošte (eng. spam), od 1. ožujka 2023. godine mijenja svoj naziv u CERT Spamblok.

CERT Spamblok razvijen je u Nacionalnom CERT-u i predstavlja mrežu spamtrap i honeypot senzora koji služe za prikupljanje neželjene elektroničke pošte. Cilj je prikupljati i otkriti informacije o pošiljateljima i obilježjima neželjene elektroničke pošte.

Novi naziv jasnije predstavlja značajke i funkcionalnosti servisa koji će Vam i dalje pružati najbolje moguće korisničko iskustvo.  Ova će promjena biti vidljiva od 1. ožujka 2023. i neće utjecati na funkcionalnost servisa. Ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica, slobodno se obratite našem timu za korisničku podršku na adresu ncert@cert.hr.

Imajte na umu da ova promjena ni na koji način neće utjecati na funkcionalnost servisa. Sve značajke koje ste upoznali i voljeli i dalje će biti dostupne. Usluzi možete pristupiti putem poveznice: CERT Spamblok.

Top
More in Novosti
[UPOZORENJE] e-Građani sustav se koristi za novu QR phishing kampanju!

Nacionalni CERT je zaprimio prijave građana u kojima napadači putem lažne e-poruke u kojoj spominju novčanu pomoć šire poveznice u...

Close