You are here
Home > Neklasificirano

#SurfajSigurnije radionice za poslovni sektor s ciljem podizanja svijesti o kibernetičkoj sigurnosti

Molimo Vas da odgovorite na pitanja iz obrasca kako biste potvrdili svoje sudjelovanje na radionici #SurfajSigurnije u okviru projekta "GrowCERT - Jačanje kapaciteta Nacionalnog CERT-a i poboljšanje suradnje na nacionalnoj i europskoj razini". Broj sudionika je ograničen na 25 osoba po radionici, a prema pristiglim prijavama će se popunjavati slobodna mjesta.   Kada?   14.

#SurfajSigurnije radionice za akademsku zajednicu s ciljem podizanja svijesti o kibernetičkoj sigurnosti

  Molimo Vas da odgovorite na pitanja iz obrasca kako biste potvrdili svoje sudjelovanje na radionici #SurfajSigurnije u okviru projekta "GrowCERT - Jačanje kapaciteta Nacionalnog CERT-a i poboljšanje suradnje na nacionalnoj i europskoj razini". Broj sudionika je ograničen na 25 osoba po radionici, a prema pristiglim prijavama će se popunjavati slobodna mjesta.   Kada?   12.

[UPOZORENJE] Nova phishing kampanja

Nacionalni CERT zaprimio je prijave za phishing poruke koje se šalju u ime jedne poznate hrvatske tvrtke (polje pošiljatelja i potpis su lažirani). U privitku phishing poruka nalazi se zlonamjerni privitak (.iso ekstenzija) koji može kompromitirati računalo. Molimo Vas da upozorite sve koju su ovakvu poruku primili da NE OTVARAJU

Top