You are here
Home > Novosti > “Veliki hrvatski naivci” nagrađeni zlatom i broncom!

“Veliki hrvatski naivci” nagrađeni zlatom i broncom!

Kampanja “Veliki hrvatski naivci” agencije Señor i oglašivača CERT.hr/CARNET-a osvojila je dvije nagrade na Nacionalnom kreativnom natjecanju IdejaX koje nagrađuje najoriginalnije ideje koje su jedinstvene i pomiču granice, neovisno o vrsti medija u kojoj su realizirane na tržištu.

 

“Veliki hrvatski naivci” su osvojili zlato u kategoriji Društvene akcije unutar Skupine 1. Media Neutral te broncu u kategoriji Dizajn unutar Skupine 2. Craft.

 

Ovom kampanjom željeli smo ponekad složene teme iz kibernetičke sigurnosti približiti prosječnom korisniku na pristupačan, ali smion način i vjerujemo kako smo u tome uspjeli. Iako smo znali da je to što spremamo dobro, nismo mogli pretpostaviti kakav će biti odgovor javnosti.

 

Odlučili smo riskirati, ne žrtvovati kampanju i ne zadovoljiti se nekvalitetnim rješenjima. Srećom, rizik, trud, volja, strast i vjera pomogli su nam u održavanju visokih standarda te smo jedni od drugih u stvaranju ove kampanje očekivali puno, ali smo i zauzvrat puno dobivali.

 

Pratite nas i dalje na naivci.hr i #SurfajSigurnije!

 

 

Top
More in Novosti
Provedena vježba “Kibernetički štit 2019”

U organizaciji Samostalnog sektora za informacijske i komunikacijske sustave MORH-a te Glavne planske skupine 27. ožujka 2019. godine održana je...

Close